VELKOMMEN TIL FRIIS&HUND

BAGGRUND

UDDANNELSE

Professionel Hundeinstruktør 2017 v. Irene Jarnved
Canis Klikkertræneruddannelse 2018
Nose Work Instruktør v. Hund og Træning 2019
Jagthundeinstruktør v. Lena Gunnarsson Del 1 2019

IGANGVÆRENDE UDDANNELSER 2019

Jagthundeinstruktør v. Lena Gunnarsson Del 2

KURSER

Shaping v. Jan Østergaard d. 7. og 8. april 2018
Nosework Instruktørdag med Fred Helfers d. 17. september 2018
Shaping v. Jan Østergaard d. 9 og 10. februar 2019

SEMINAR

Animals in Control v. Eva Bertilsson d. 10. og 11. marts 2018
Hvalpe og tvangsfri håndtering v. Chirag Patel d. 26. og 27. maj 2018

MILLE FRIIS HANSEN

LIDT OM MIG

Jeg er 34 år og bor alene i en villa i Ubby sammen med mine 3 piger Laika på 6 år, Abby på 2 år og Pippi på 7 mdr.

Jeg er fuldtidslaborant på Novo Nordisk, hvor jeg pt. arbejder på projekt med at få en ny fabrik op at køre, som på sigt skal fremstille blødermedicinen FVII.

Jeg er meget dedikeret til hundetræningen og bruger al min fritid på egne hunde, samt min hundeskole. Det er vigtigt for mig at hundetræning er sjovt og hyggeligt. Men det er også vigtigt for mig at give mine kursister en masse redskaber med hjem, for at styrke relationen imellem hund og ejer og gøre træningen i hverdagen nem at gå til.

Jeg sørger for at holde mig opdateret i hundeverdenen, jeg er tit på kurser med egne hunde, foredrag, seminar mm., og jeg mener, at det er vigtigt som træner at videreudvikle sig og følge med tiden og den nye viden indenfor faget.

Laika (gul) er min første rigtige læremester, og hun er skyld i, at jeg blev bidt af hundetræning og har prøvet en masse veje. Hun er min støtte og bruges både til demo og statisthund til træning.

Abby (sort) er min sensitive pige, som har lært mig SÅ ufatteligt meget om hunde, adfærd og det ikke at passe ind alle steder.

Pippi (rød) er mit nye energibundt. Hun er har en fantastisk power og er allerede ved at lære mig en helt ny verden indenfor træning.

Hos mig er der plads til alle! Det er en hjertesag for mig, at alle føler sig set og velkommen, samt at der tages de hensyn, der skal, for at alle får en god oplevelse med hjem fra træning.

HOLDTILMELDING

TILMELD DIG HOLD HERUNDER

Din holdtilmelding er endeligt registeret, når jeg har modtaget betaling, og du vil snarest herefter modtage en kvittering over sms, som er din holdbillet.

  FRIIS&HUND

  Enggårdsvej 15, 4490 Jerslev
  CVR: 38544314

  Mobile: + 45 21 79 31 11
  Send mig gerne en SMS, så kontakter jeg dig
  Email: millefriis@ka-net.dk

  SOCIALE MEDIER